sportovyrybar.sk

Shimano navijak aero technium mgs xtd 14000

Zľavnený tovar Shimano navijak aero technium mgs originál od značky SHIMANO ľahko získate tu teraz práve stále výhodne. Iba teraz za 639,60 EUR.
EAN: 4969363592668
Shimano navijak aero technium mgs
Overiť dostupnosť »
Značka: SHIMANO
639,60 EUR

Popis produktu

Ide o jedinečný navijak svojho druhu, ktorý bol vyrobený za použitia najnovších technológií firmy Shimano, kde bola značná časť vývoja smerovaná k docieleniu tej najlepšej odhodovej vzdialenosti.
Zoznam všetkých vlastností tohto navijaku je naozaj pozoruhodný, k výrobe bol použitý každý dostupný prvok technológií Shimano. Telo z materiálu Hagane (oceľ), rám z magnézia robia navijak neuveriteľne ľahkým, ale taktiež veľmi odolným. Prevody z materiálu Hagane (kované za studena) pre ich maximálnu pevnosť, tichý infinity pohon pre vyššiu silu, hladkosť, trvanlivosť pri navíjaní. Jednodielny preklápač z titánu vždy navedie vlasec perfektne na rolničku pri optimálnej pevnosti preklápača.
Pozoruhodnou vlastnosťou je tiež cievka 45mm so systémom SuperSlow 10 (ukladanie vlasca), ktorý zvládne uložiť 107otoček za jednu osciláciu, aby sa tak dosiahlo dokonalého lineárneho uloženia vlasca, dosiahnutie väčších vzdialeností a celkovo pre lepšie, presnejšie nahadzovanie a ovládanie pri rybolove.
• telo z materiálu Hagane • Ložiská: 8 + 1 • náhradná hliníková cievka (kovaná za studena) • Vodeodolná brzda: Áno • Jednoduchá kľučka (hliníková)